Nwsbrf.nl
Meettin foto 2

Nieuwe locatie voor Nwsbrf.nl

We hebben een nieuwe locatie gevonden in Naarden: ‘Meettin’, onderdeel van de Tinfabriek. Om te (flex)werken, te vergaderen, trainingen te geven, lekkere koffie te drinken en heerlijk te lunchen. Het kan er allemaal. Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Lees meer »

E-mailBenchmark 2

Benchmark 2016 is uit!

Wil je weten wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van e-mailmarketing? Download dan nu de 13e editie (2016) van de E-mail Benchmark van E-village! Ook dit jaar laat de E-mail Benchmark weer een paar opvallende uitkomsten zien. Lees meer »

button-content

Contentcuratie: wat is het en wat kun je ermee?

Contentcuratie is zoiets als leentjebuur spelen. Je gaat naar de buren, haalt daar interessante content vandaan, maakt een selectie, voegt wat eigen smaak toe, publiceert het op je eigen platform(s) en deelt het met je volgers via social media. Content Lees meer »

blog_HCNaarden

Nwsbrf.nl verlengt sponsoring HockeyClub Naarden

In de afgelopen maand heeft Nwsbrf.nl de sponsoring van HockeyClub Naarden weer verlengd met een jaar. De hockeyclub heeft aangegeven zeer tevreden te zijn met de diensten van Nwsbrf.nl en het versturen van een nieuwsbrief naar haar 1800 leden. Een Lees meer »

nwbrf - test jezelf

Leuk voor in de nieuwsbrief: “Test je kennis”

Vandaag ontving ik de nieuwsbrief van Gezondheidsnet. Een mooie overzichtelijke en goed leesbare nieuwsbrief (bekijk de nieuwsbrief zelf). Wat mij opviel was dat er in een van de rubrieken een “Test je kennis” hadden opgenomen. Leuk idee! En altijd een Lees meer »

nwsbrf - infographic

Tips voor de beste nieuwsbrief (infographic)

Het is nog steeds een uitdaging om de meest effectieve nieuwsbrief samen te stellen. De nieuwsbrief moet bij voorkeur persoonlijk zijn, een goede introductie bevatten en voldoende manieren om contact te leggen. Online Course Report laat door middel van een Lees meer »

nwsbrf-icon-blog-jan-2016

Het gevaar van hyperlinks naar nieuwsbrieven

Een van de sterke punten van een digitale nieuwsbrief is dat je mensen naar (online) plekken kan brengen waar jij dat wilt. Een hyperlink is ook zo gelegd: copy / paste de url en de link staat in je nieuwsbrief. Lees meer »

nwsbrf - trends nieuwsbrief

Nieuwe trend: wat vindt de lezer van je nieuwsbrief?

Steeds vaker verschijnen er nieuwsbrieven in mijn mailbox die vragen wat ik van de nieuwsbrief vind. Meestal onderaan de nieuwsbrief met 2 keuzemogelijkheden: leuk of niet leuk. Ik vind het een leuke aanvulling en het kost de lezer weinig moeite Lees meer »

nwsbrf - laptop tablet smartphone

Verschil in beleving nieuwsbrief op computer / smartphone

De ontvangst van nieuwsbrieven worden op een computer heel anders beleefd dan op een smartphone. Dit is de belangrijkste conclusie uit een usability en eye-trackingonderzoek van brancheorganisatie DDMA naar nieuwsbrieven van verschillende organisaties, waaronder Ziggo, De Telegraaf, OHRA, WWF en Lees meer »

Nwsbrf-blog-no-spam

Waar kijkt een spamfilter naar?

SPAM staat voor: Sending People Annoying Mail en fungeert in principe hetzelfde als de bekende NEE-NEE sticker op je voordeur. Gemiddeld raakt ongeveer 10 tot 20% van alle e-mails zoek omwille van overijverige spamfilters. Goede reden om te leren begrijpen Lees meer »

Pagina 1 van 6123456