Nwsbrf.nl

Nwsbrf.nl sponsort Hockeyclub Naarden


HC Naarden

blog_HCNaarden_nieuwsbrief

Als een vereniging explosief aan het groeien is dan is het moeilijk om iedereen goed geïnformeerd te houden. Met een up-to-date website kom je al een heel eind, maar de vraag is of mensen daar regelmatig genoeg op kijken. Dan biedt een maandelijkse nieuwsbrief uitkomst!

Een nieuwsbrief waarmee je alle betrokkenen van de vereniging per e-mail op de hoogte kunt brengen van het belangrijkste nieuws. Een nieuwsbrief waarmee je mensen naar de website kunt halen en waarmee je in staat bent om te analyseren waarin mensen het meeste geïnteresseerd zijn.

Nwsbrf.nl besloot Hockeyclub Naarden een handje te helpen en voortaan een maandelijkse nieuwsbrief voor hen uit te sturen. In goed overleg met de voorzitter van de vereniging en de communicatiecommissie werden de onderwerpen bepaald en de eerste verzenddatum ingepland: 31 oktober 2013. Vandaag dus!

Bekijk de nieuwsbrief zorgvuldig en laat weten wat je er van vindt door ons een mail te sturen: info@nwsbrf.nl. We staan altijd open voor leuke suggesties.


Mariska Franse


Mariska is expert op het gebied van nieuwsbrieven. In het verleden heeft zij onderzoek verricht naar de kwaliteit en effectiviteit van zakelijke nieuwsbrieven en ontdekte dat er nog veel te verbeteren valt. Aan de nieuwsbrieven zelf en aan de nieuwsbrieforganisaties. Door Nwsbrf.nl in het leven te roepen maakt zij het mogelijk voor organisaties om een nieuwsbrief op een eenvoudige en betaalbare manier op te zetten of te verbeteren.