an welchen börsen weltweit wird krypto gehandelt welche kryptowährung jetzt noch kaufen mit geld kryptowährungen kaufen kryptowährung für andere kaufen
Nwsbrf.nl

Nwsbrf.nl verlengt sponsoring HockeyClub Naarden

Nwsbrf.nl sponsort HockeyClub Naarden

In de afgelopen maand heeft Nwsbrf.nl de sponsoring van HockeyClub Naarden weer verlengd met een jaar. De hockeyclub heeft aangegeven zeer tevreden te zijn met de diensten van Nwsbrf.nl en het versturen van een nieuwsbrief naar haar 1800 leden.

Een uitbreiding op de sponsoring van Nwsbrf.nl is het trainen van de nieuwe vrijwilligers van de nieuwsbriefredactie. Als onderdeel van de communicatiecommissie gaan zij voortaan zelf de nieuwsbrief samenstellen en versturen met behulp van het nieuwsbriefprogramma YourMailingListProvider.

Nwsbrf.nl heeft in oktober 2013 voor het eerst een maandelijkse digitale nieuwsbrief bij de club geïntroduceerd. Destijds werd gekozen voor een overzichtelijk sjabloon met kleine intro’s van berichten (incl. kleine afbeelding) en plaats voor gemiddeld 9 tot 11 berichten per nieuwsbrief. Onderaan de nieuwsbrief is plek gemaakt voor een agenda met een overzicht van de activiteiten in de komende 2 maanden.

Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar mariska@nwsbrf.nl.