wie investiere ich in kryptowährung geld in bitcoin kurs investieren die zukunft der zahlung kryptowährung deutsch computerbase kryptowährung forum ausländische währungen welche kryptowährungen werden überleben
Nwsbrf.nl

Deze bedrijven vertrouwen op Nwsbrf.nl

Bekijk een aantal van de cases waar Nwsbrf.nl samen met opdrachtgevers aan gewerkt heeft. Als adviseur, trainer of om werk uit handen te nemen.

 

case_t_mobile“Een efficiënter e-mailproces en betere data-analyse”

Je bent een jong, innovatief en talentvol team dat de webwinkel van ANWB beheert. En je belangrijkste omzetkanaal is E-mail. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat elke geplande e-mailcampagne verzonden wordt. Ook als er een hoog verloop is in het E-mailteam. ANWB vroeg Nwsbrf.nl de E-mail trein draaiende te houden, het verzendproces efficiënter te maken en de data-analyses van de e-mails te verbeteren. En dat is gelukt!

case_t_mobile“Eindelijk kregen we meer inzicht in de cijfers”

Als telecomprovider verstuur je wekelijks veel B2C mails. Om klanten te binden, te behouden of terug te halen. Als een van de E-mailmarketeers dan tijdelijk wegvalt door zwangerschapsverlof heb je een probleem. Nwsbrf.nl ving dit probleem op en bracht ook de nodige verbeteringen aan. T-Mobile: “We verzonden grote mailings zonder achteraf de cijfers te analyseren. Dankzij Nwsbrf.nl kwam hier verandering in.”

case_t_mobile“Altijd beschikbaar om ons te helpen”

Een professionele organisatie als NTvG (Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde) stuurt wekelijks meerdere nieuwsbrieven uit aan verschillende doelgroepen. Het grootste deel van de tijd verloopt het vlekkeloos, maar niet altijd. Zij blijven dan met vragen zitten waar ze zelf niet goed uitkomen. Dus zocht NTvG contact met Nwsbrf.nl om hen te helpen. Met grote en kleine vragen. Voor snelle en meer structurele oplossingen.

case_t_mobile“Geen zorgen meer om capaciteit”

Als uitgever van bekende tijdschriften als o.a. Libelle, Viva, Vtwonen, Autoweek en Donald Duck is het belangrijk om je klanten zo gepersonaliseerd mogelijk te benaderen. Een hele klus want elke klant is anders. Sanoma kon daarom wel wat flexibiliteit gebruiken in het E-mailteam. Nwsbrf.nl bood deze flexibiliteit door de capaciteit te bieden die op dat moment nodig was. Het team was daardoor altijd compleet.

case_t_mobile“Ons abonneebestand is gegroeid met 60%”

Een nieuwsbrief is een prachtig middel om mensen naar je website te krijgen. Zo ook voor Lawyrup, een nieuw online juridisch kennisplatform dat zich onderscheidt door de heldere structuur en manier van zoeken. Maar waar begin je? Lawyrup vroeg Nwsbrf.nl om hen te helpen. Bij het opzetten van het volledige e-mailproces, de templates, de analyse achteraf en het uitbreiden van het aantal abonnees. Het resultaat mag er zijn.

case_ahrend“De ontwikkeltijd van onze nieuwsbrieven werd met 85% verkort”

Met een nieuwsbrief kun je inspelen op de actualiteit, mits je hem snel samenstelt en verstuurt. De marketingafdeling van Ahrend nam Nwsbrf.nl in de arm om het proces te vereenvoudigen en de productietijd drastisch te verkorten. Ahrend: “Wij doen nu veel zelf en hebben daardoor meer controle over het proces. We hebben de doorlooptijd van het proces teruggebracht van 7 weken naar 1 week, een afname van maar liefst 85%.”

case rabobank“De betrokkenheid van de stakeholders is enorm vergroot”

Als programmamanager van een grote organisatie moet je veel partijen informeren over de voortgang en ontwikkeling van projecten. Maar hoe doe je dat op een efficiënte manier? Nwsbrf.nl heeft de afdeling Programmamanagement ondersteund bij het invoeren van een effectief nieuwsbriefproces. Rabobank: “Dankzij de nieuwsbrief konden we goed leesbare informatie gesegmenteerd toesturen. De betrokkenheid van de stakeholders nam daardoor enorm toe.

case Save the Children“We hebben nu volop ideeën voor de inhoud van onze nieuwsbrief”

Je bent een goede doelenorganisatie en je wilt je nieuwsbrief gebruiken om bestaande donateurs te informeren én om nieuwe donateurs aan te trekken. Hoe zorg je ervoor dat de nieuwsbrief voor beide partijen aantrekkelijk blijft? De afdeling Beleid & Voorlichting zocht contact met Nwsbrf.nl. Save the Children: “Dankzij de training ‘Wat schrijf ik in mijn nieuwsbrief?’ hebben we voldoende inspiratie om het komende jaar onze nieuwsbrieven te vullen.”

case Gemeente Haarlemmermeer“Wij maken nu eindelijk de nieuwsbrief die we willen”

Krijg je als hoofd communicatie in de gaten dat het versturen van nieuwsbrieven niet vlekkeloos verloopt, dan wordt het tijd voor actie. De gemeente klopte aan bij Nwsbrf.nl voor advies en support. Gemeente Haarlemmermeer: “Ons nieuwsbriefproces is nu een stuk efficiënter ingericht en wordt gedragen door de hele organisatie. Bovendien maken we nu eindelijk de nieuwsbrieven die we willen. En we doen het nog helemaal zelf ook.”

case Igluu“Die mooie nieuwsbrief kon er de volgende dag al uit”

Je bent een jonge onderneming en op zoek naar een manier om een mooi vormgegeven nieuwsbrief digitaal uit te sturen. Je hebt vragen als: Waar begin ik met zoeken? Welke middelen zijn er? Hoe weet ik zeker dat het middel bij onze manier van werken past? Igluu zocht contact met Nwsbrf.nl en samen kwamen ze tot een oplossing. Igluu: “Nwsbrf.nl gaf ons advies en training waardoor we de volgende dag al een prachtige nieuwsbrief konden uitsturen.”

case VoorDeGroei“Dankzij Nwsbrf.nl konden we snel aanleveren”

Als jong professioneel bedrijf krijg je de kans om een nieuwsbrief met jouw product te versturen naar het e-mailadressenbestand van een groot beleggersplatform. De aanlevering moet echter snel gebeuren en voldoen aan een lijst met criteria, waaronder in html geschreven. Voordegroei schakelde Nwsbrf.nl in om te helpen. Voordegroei: “Zonder Nwsbrf.nl hadden we het nooit zo snel kunnen aanleveren. Het beleggersplatform was zeer tevreden met de aanlevering. En wij dus ook.”

case De Positioneringsgroep“We waren verrast door het resultaat”

Als bedrijf ben je continu op zoek naar mogelijkheden om zichtbaar te blijven bij je doelgroep en bestaande klanten. Zo ben je ook nieuwsgierig naar wat een digitale nieuwbrief voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. De Positioneringsgroep zocht contact met Nwsbrf.nl en besprak de mogelijkheden. Samen kwamen ze tot een gedegen plan. De Positioneringsgroep: “We waren verrast door het resultaat van de nieuwsbrief.”

case FeelGoodEcoStore“Ik kreeg de nieuwsbrieftool die bij mij past”

Je bent een webshop in duurzame producten gestart en op zoek naar manieren om je producten te promoten bij bestaande en toekomstige klanten. Je besluit een digitale nieuwsbrief te gaan versturen met een tool waarmee je het gemakkelijk zelf kan samenstellen en versturen. FeelGoodEcoStore zocht contact met Nwsbrf.nl voor advies. FeelGoodEcoStore: “Nwsbrf.nl selecteerde voor mij de juiste nieuwsbrieftool. En verzorgde ook de training.”

case patisserie unique“De nieuwsbrief is een machtig wapen”

Je online webshop is gereed en klaar voor regelmatig bezoek van bestaande en nieuwe klanten. Maar hoe krijg je die zo ver? Patisserie Unique koos voor de inzet van een nieuwsbrief en ging op zoek naar iemand die hen kon helpen bij de ontwikkeling en productie. Zij kwamen bij Nwsbrf.nl terecht. Patisserie Unique: “De resultaten van onze nieuwsbrief zijn verbluffend. Zet je dit middel op een goede manier in, dan heb je een machtig wapen in handen!”

case proxx company“Door veel werkzaamheden te automatiseren besparen we tijd”

Wie veel onderweg is om trainingen te geven, organiseert zijn contact met klanten en deelnemers graag op een gemakkelijke manier. Een programma waarmee je zaken kunt combineren – nieuwsbrief versturen, CRM bedrijven, maar ook inschrijf- en evaluatieformulieren die automatisch verwerkt worden – biedt dan uitkomst. Proxx Company zocht naar advies en ondersteuning en kwam terecht bij Nwsbrf.nl. Proxx Company: “Ik heb dankzij een nieuwsbriefprogramma werkzaamheden geautomatiseerd en bespaar zo een hoop tijd.”

case mont clair“Wij hoeven alleen maar de content aan te leveren”

Als deskundig adviseur op het gebied van risicomanagement, schadeverzekeringen en employee benefits wil je graag klanten en relaties informeren. Over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, maar ook over producten en diensten. Het liefst regelmatig en via een professionele nieuwsbrief. Na een aantal eigen pogingen gingen zij op zoek naar een externe partij die hen bij de productie kon helpen. Ze kwamen terecht bij Nwsbrf.nl. MontClair: “We weten nu zeker dat de nieuwsbrief met regelmaat wordt verstuurd. En we hoeven alleen maar de content aan te leveren.”

case mosadex“Een bevestiging dat we op het juiste spoor zitten”

Als farmaceutische groothandel wil je jezelf op de kaart zetten. Om dit voor elkaar te krijgen stuit je nogal eens op interne communicatie issues. Je denkt dat de inzet van een centrale interne nieuwsbrief kan helpen, maar je weet het niet zeker. De interim marketing manager nodigde Nwsbrf.nl uit om met hem te komen sparren. Mosadex: “Eén sessie was voldoende om ons vermoeden bevestigd te zien.”

case arthur en willemijn“Het advies kwam als geroepen”

Je bent een vooraanstaande keten van dameskleding en op zoek naar een manier om je klanten (nog) meer aan je binden. Je hebt alle middelen in huis, zoals een klantenkaart, personal shoppers en een nieuwsbrief. Hoe maak je daar optimaal gebruik van? Een toevallige ontmoeting met Nwsbrf.nl leidde tot een adviesrapport waar het bedrijf zelf mee uit de voeten kon. Arthur & Willemijn: “We waren al een tijdje aan het brainstormen, maar kwamen niet veel verder. Het advies van Nwsbrf.nl kwam als geroepen.”

case RGA“Nu kunnen wij onze e-mailmarketing professionaliseren”

Je bent een groot internationaal bedrijf dat voet aan de grond probeert te krijgen in Europa. Je wilt hiervoor met regelmaat een effectieve nieuwsbrief versturen, maar loopt vast door interne issues. Je vraagt je af wat er moet gebeuren om de situatie te verbeteren. RGA nam Nwsbrf.nl in de arm om de situatie te onderzoeken. RGA: “Dankzij het onderzoek weten wij exact hoe wij onze e-mailmarketing kunnen professionaliseren.”

case NVBA“Binnen een week konden we weer een nieuwsbrief versturen”

Als netwerk voor bedrijfsmatig archiveren wil je leden met regelmaat op de hoogte houden. Zowel van de ontwikkelingen in het vakgebied als van het netwerk zelf. De nieuwsbrief was hierbij een uitstekend hulpmiddel, totdat er problemen ontstonden met de nieuwsbriefsoftware. Lange tijd kon er geen nieuwsbrief verstuurd worden. De voorzitter van het netwerk zocht contact met Nwsbrf.nl voor hulp. NVBA: “Binnen een week konden we weer een nieuwsbrief versturen naar onze leden. We waren superblij.”
Vragen? Mail naar info@nwsbrf.nl of bel met 06 44708349 | Schrijf je in voor onze nieuwsbrief