welche kryptowährung sollte man kaufen übertragung kryptowährung zwischen börsen aktuelle kryptowährungen bitpanda und kryptowährung handeln mit kryptowährung software
Nwsbrf.nl

Over Nwsbrf.nl

Nwsbrf.nl is een initiatief van drs. Mariska Franse. (LinkedIn). Zij heeft in het verleden onderzoek verricht naar de kwaliteit en effectiviteit van de nieuwsbrief als communicatiemiddel en ontdekte dat er nog veel te verbeteren valt. Aan de nieuwsbrieven zelf en aan de nieuwsbrieforganisaties.

Door Nwsbrf.nl in het leven te roepen maakt zij het mogelijk voor organisaties om een nieuwsbrief op een eenvoudige en betaalbare manier op te zetten of te verbeteren.

Missie

Een optimale inzet van de nieuwsbrief als marketing- en communicatiemiddel bij organisaties die hun klanten en collega’s serieus nemen.

Visie

Nieuwsbrieven spelen een steeds grotere rol bij organisaties. Als communicatie- en als marketingmiddel. Zowel intern als extern. De behoefte aan advies en begeleiding wordt daarmee groter.

Organisaties besluiten vaker om zelf nieuwsbrieven uit te sturen. Uit kostenbesparing of flexibiliteit. De behoefte aan training en selectie van de juiste tool wordt daardoor groter.

De tijd dat een nieuwsbrief als vervelend en irritant werd ervaren is voorbij aan het gaan. De nieuwsbrieven worden steeds professioneler en de zenders besteden meer aandacht aan de relevantie voor de ontvanger van de nieuwsbrief.