machen kleine kryptowährungen sinn welche kryptowährung wird das google der zukunft richtig traden mit kryptowährung kryptowährung coins foren
Nwsbrf.nl
Welke training past het beste bij jou?
Je bent graag zelf in staat een professionele nieuwsbrief uit te brengen. Bijvoorbeeld omdat je onafhankelijk en flexibel wilt zijn, of kosten wilt besparen. Nwsbrf.nl biedt verschillende vormen van training aan waarin je leert zelf een effectieve nieuwsbrief te versturen namens jouw organisatie. Welke training past bij jou?

Stuur vandaag nog je eigen nieuwsbrief uit!

Volg de online training van Nwsbrf.nl. Op basis van gratis tools. Met instructie-video’s en handige tips. Direct resultaat!

Bestel nu en ga gelijk aan de slag!


Gelijk contact? Bel nu!
06 44708349

icon_online_trainingOnline training

Speciaal voor mensen die de training willen volgen op het moment en de plaats die hen uitkomt. Leer stapsgewijs hoe je een nieuwsbrief ontwikkelt, ondersteund door instructievideo’s en handige tips. Bekijk hier welke online trainingen je kunt volgen.

icon_groepstrainingGroepstraining

Voor organisaties die meerdere mensen tegelijk willen trainen, verzorgt Nwsbrf.nl groepstrainingen. In het daadwerkelijk samenstellen en versturen van een nieuwsbrief. In het opstellen van een effectieve nieuwsbrief. En in het schrijven van content. Nwsbrf.nl organiseert ook trainingen op maat en voor specifieke doelgroepen. Op aanvraag en op eigen initiatief. Met en zonder ondersteuning achteraf.

icon_individueelIndividuele training

Voor organisaties die graag de volledige aandacht willen, verzorgt Nwsbrf.nl individuele trainingen. In het daadwerkelijk samenstellen en versturen van een nieuwsbrief. In het opstellen van een effectieve nieuwsbrief. En in het schrijven van de juiste content.
Individuele trainingen worden alleen op aanvraag gegeven.
De groeps- en individuele trainingen zijn bij uitstek geschikt voor middelgrote en kleine bedrijven die de nieuwsbrief in willen zetten als professioneel communicatie- of marketingmiddel.
Bekijk de cases van andere bedrijven | Vragen? Mail naar info@nwsbrf.nl | Schrijf je in voor onze nieuwsbrief