kryptowährungen investierne buch investieren in kryptowährungen download welche kryptowährung sollte man jetzt kaufen wie kauft und verkauft man kryptowährungen unterschied zwischen spread betting und devisenhandel ist libra eine kryptowährung
Nwsbrf.nl

Durf jij het werk uit handen te geven?

Niet elke organisatie is in staat om de vereiste tijd en aandacht vrij te maken voor een nieuwsbrief. Om de juiste content te verzamelen en in een professionele lay-out te gieten. De nieuwsbrief te verzenden en achteraf te analyseren. Voldoende na te denken over de relatie tussen doelstellingen en content. Of om de nieuwsbrieftool optimaal te benutten. Ondertussen blijft het beoogde resultaat uit. Herkenbaar?
Nwsbrf.nl neemt jouw organisatie werk uit handen. Of het nu gaat om het samenstellen en versturen van je nieuwsbrief, het bedenken van de inhoud of het opstellen van een nieuwsbriefplan: Nwsbrf.nl beheerst het gehele ontwikkelingsproces.

“Wij hoeven alleen nog maar de content aan te leveren.”

Patricia Schellen
MontClair

Gelijk contact? Bel nu!
06 44708349

icon_online_trainingVolledig uitbesteden

Je wilt als professionele organisatie graag een nieuwsbrief versturen, maar je hebt onvoldoende kennis of capaciteit in huis om dit goed te doen. Daarom besteed je de werkzaamheden graag uit. Het liefst aan iemand met ruime ervaring die snel en efficiënt kan opereren.
Nwsbrf.nl stelt samen met jou een nieuwsbriefplan op en neemt de volledige realisatie op zich. De resultaten worden regelmatig aan je teruggekoppeld.

icon_groepstrainingTijdelijk aansturen en uitvoeren

Je hebt een duidelijk doel voor ogen met je nieuwsbrief. Misschien is er zelfs al een plan en zijn de tools al aanwezig. Je hebt echter te weinig mankracht om met regelmaat een kwalitatief hoogstaande nieuwsbrief uit te brengen.
Nwsbrf.nl neemt de werkzaamheden (tijdelijk) geheel of gedeeltelijk van je over. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen en vormgeven van content, het opstellen van de nieuwsbrief in html, het updaten of opbouwen van de adressenlijst en het versturen en monitoren van de nieuwsbrief.

icon_individueelInrichten van proces en organisatie

Wil je aan de hand van een duidelijk plan, de juiste tools, en een efficiënte organisatie aan de slag?
Nwsbrf.nl leidt de ontwikkeling en uitvoering voor jou in goede banen. Ook bij de realisatie en organisatie van onderdelen van het proces kan Nwsbrf.nl je op projectmatige basis bijstaan.
Denk hierbij aan een of meer van de volgende onderdelen: opstellen van het nieuwsbriefplan, inrichten van het proces en de organisatie, selecteren en inrichten van de tool(s), verzamelen van content en beeld, ontwerp en bouw van de nieuwsbrief-templates, opbouwen van een adressenbestand.
Lees meer over de werkwijze van Nwsbrf.nl. Wil je de nieuwsbrief zelf maken, maar weet je niet precies hoe? Kijk dan ook eens bij advies of trainingen.
Bekijk de cases van andere bedrijven | Vragen? Mail naar info@nwsbrf.nl | Schrijf je in voor onze nieuwsbrief